Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Fars dag

Find den perfekte gave til Fars dag

Fars dag er det far, der skal forkæles. Ligesom vi fejrer mor på Mors dag med gaver og søde ord, så fortjener far også en sød og kærlig hilsen på denne særlige dag den 5. juni 2022.

Vi har gjort det nemt for dig at udvælge den rigtige gave til far, og lister her de mest populære gaveideer til far i anledning af Fars dag.

Filter

Fars Dag gaveideer der hitter år efter år

Det er helt sikkert, at gavekurve, chokolade- og vingaver ligger øverst på listen over de mest populære gaver til far.

 

Mange fædre elsker snacks, chokolade, vin, specialøl osv. Alt sammen ting, som gavekurve typisk indeholder.

 

Hos Bloomit finder du et stort udvalg af gavekurve, der er sammensat nøje til at fejre Fars dag. Bestiller du i god tid, kan du få leveret din Fars dag hilsen direkte til din far. Vi tilbyder levering i store dele af landet på Fars dag.

 

Personlige Farsdagsgaver er en sikker vinder

Bor din far langt væk? Intet problem. Vi leverer vingaver, chokolade, gavekurve og blomster til din far på Fars dag, så han kan mærke at du tænker på ham, selvom I måske bor langt fra hinanden. Er du sent ude, så fortvivl ikke: Mange steder i landet har vi samme-dags levering på Fars dag. Tjek, om din hilsen kan nå ud i dag.

 

Når du bestiller hos Bloomit, har du mulighed for at få leveret et personligt kort med Fars dags gaven. Du kan enten vælge et printet kort eller et pænt kort til anledningen. Mangler du gode ideer til teksten i kortet til din far, så få inspiration til kortteksten her.


Gavekurve som ekstra forkælelse til verdens bedste far og manden der har alt

En dag som Fars dag, handler dybest set om at hylde alle de fædre, der hver eneste dag gør det godt i rollen som far. Du behøver ikke nødvendigvis at købe en stor eller dyr gave for at vise din far denne påskønnelse. Tit så mangler far heller ikke noget, så en forkælelsesgave er helt perfekt.

 

Du kan sende ham en gavekurv med nogle af de lækkerier, du ved han sætter pris på. Her på siden finder du nogle af de mest populære gavekurve til far, og finder du ikke lige præcis det du søger, så tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi dig gerne. 

 

Blomster er også gode til Fars Dag

Det er måske ikke blomster, du tænker på i første omgang, når du tænker på gaver til din far. Men blomster er også en rigtig god gave til far, og en buket kan bindes så den får et maskulint udtryk og i farver, du ved at din far elsker.

 

Her på siden er der også buketter, du kan vælge til din far, og så koster de typisk heller ikke så meget som en gavekurv, så det er et billigere alternativ til gavekurve, vin- og chokoladegaver.

 

Se hele udvalget af Fars dags gaveideer her på siden eller kig på alle gavekurvene her.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU