Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, sÄ leverer vi til modtageren pÄ Valentinsdag. Klik her

close icon

GlÊd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og fÄ leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Send en pÄskehilsen

Send en pÄskehilsen

Feb 18, 2021 | Inspiration

Påsken plejer at være en tid hvor vi mødes med familie og venner til årets traditionsrige påskefrokoster og hyggers os i hinandens selskab og måske går på jagt efter påskeæg. 

 

Det er en skøn tradition. Og til påskefrokoster hører der sig værtsgaver til. 


Glæd familie og venner med en påskehilsen

Påsken er en jødisk/kristen højtid og den største i Folkekirken, som du kan læse lidt nærmere om her.

 

I praksis forbinder mange påsken med at klippe, og skrive gækkebreve, som kan være en sjov påskehilsen både at lave og sende og at modtage. Der pyntes op med påskekyllinger og påskeæg indendøre. En anden påsketradition er, at der serveres lam på påskefrokost-bordet når familie og venner mødes til årets påskefrokoster. Til disse sammenkomster medbringer de fleste en værtsgave til værten eller værtinden, og rigtig mange vælger en buket blomster.

PĂ„skebuketter

Blomster forpligter ikke og så kan de udformes præcis som du ønsker det, og derfor er de også oplagte at medbringe til en påskefrokost..

 

Gavekurv eller blomsterhilsen?

Det er altid glædeligt at modtage blomster fra nogen, man kender. Og i en tid som denne, der ikke er som den plejer, er en buket eller en forårshyggelig gavekurv ekstra kærkommen hos de fleste.

På den måde kan du få sagt god påske selvom du ikke må/kan være fysisk til stede.

 

Vi bringer din påskehilsen direkte til modtageren, så du er sikker på at den kommer sikkert frem og bliver modtaget den rigtige dato. Du vælger i kalenderen, hvilken dato vi skal levere din påskehilsen

 

Udvalget af blomster er stort – også op til påske. Derfor kan det være svært at vælge hvilken påskebuket eller forårsblomst, du skal forære væk.
 

Udover blomster, er der også mulighed for at få leveret en forårskøn kurv i forbindelse med påsken. Et alternativt påskeæg til en påskebuket.
Så hvad skal du vælge?

 

Blomster i en vase, står og blomstrer smukt i en kort periode. De skaber en skøn stemning hvor de står og hvis der er duftende blomster i buketten, vil duften sprede sig og vække flere sanser. Hos Bloomit er der et stort udvalg af mange forskellige typer buketter, og du kan derfor få leveret en unik eller sød påskebuket alt efter modtagerens smag eller hvad du selv kan lide.

 

Gavekurvene indeholder alt lige fra bobler, vin til specialøl, eksklusiv chokolade og snacks. Her har vi også sammensat gavekurvene efter forskellige anledninger, så du finder noget for enhver smag og pengepung. Vælger du en gavekurv, får du også flere sanser i spil.

 

Det er naturligvis også en mulighed at vælge en gavekurv med en buket. Denne gavekurv med buket er ret populær lige nu.

 

Herunder lister vi henholdsvis de mest populære påskeblomster og gavekurve, til inspiration for dig.

 

 

PĂ„skebuket med franske anemoner, nelliker, roser, gerbera og limonium.

 

Se vores store udvalg af påskeblomster

Hvert år udvider vi vores sortiment med nye skønne kreationer af både buketter, dekorationer, planter og gavekurve. Derfor vil du igen i år opleve at sortimentet ændres og der bliver tilføjet limited edition produkter når årets nye påskebuketter og påskedekorationer rammer shoppen.

Produkter, mærket 'Limited edition', kan kun købes i en begrænset periode. Vælg dem, hvis du ønsker at sende en helt speciel og unik påskehilsen til nogen, du holder af.

 

Bestiller du hos os, så sørger vi for levering direkte til modtageren på den dato, du har valgt. Vi sætter en stor ære i, at det er en oplevelse af modtage blomsterhilsen bestilt hos os. Derfor leveres alle vores ordrer af dygtige chauffører, der håndtere blomsterne og gavekurvene ordentligt, så din gavehilsen ser flot ud når den kommer frem til modtageren.

 

Husk, vi leverer i hele landet.

Bestil allerede i dag, så klarer vi resten.

 

Har du brug for mere inspiration, så se hele udvalget af påskeblomster her.