Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Plantebixen

Plantebixen

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 10:00 - 17:30
Onsdag: 10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 15:00
Specielle åbningstider
Skærtorsdag: 10:00 - 15:00
Langfredag: 10:00 - 15:00
Påskedag: 10:00 - 15:00
2. påskedag: 10:00 - 15:00

I 2008 grundlagde Hanne Rasmussen, Plantebixen.
I den spæde start af Plantebixen dyrkede Hanne selv sine stauder og pludselig tog det fart, og Hanne stod nu med sin egen planteskole. Det blev begyndelsen på en forretning med blomster og planter, der i dag leverer smukke binderier og flotte gavekurve ud til nordjyderne.

 

Lad Plantebixen binde din buket

Plantebixen ligger i Storvorde. Butikken rummer alt fra blomstergaver, brugskunst og buketter til orangeri med sommerblomster og drivhusplanter. 

I Plantebixen elsker vi, at arbejde med blomster, og vi kan tilbyde dig alle former for binderier, og vi sætter en ære i at binde lige præcis den blomsterbuket, som du vil have.

Lav tæt buket i pink, orange og gul.

Vi har et stort udvalg af afskårne blomster, som du kan få i din buket. Da vi er en del af Bloomit, tilbyder vi at binde alle de buketter, som du finder på Bloomit.dk

Det kan til tider være svært at vælge, men buketterne som du kan se her, er nogle af de buketter, som er populære i dit område og kan bindes i sæsonen.

 

Som Bloomit partnerflorist, kan du bestille din blomsterhilsen online. Vi binder din blomsterhilsen og leverer den til modtageren. Vi bringer naturligvis personligt din hilsen ud i Storvorde og omegn både til privat- og erhvervsadresser. Du bestemmer hvilken dag, vi skal levere din blomsterhilsen.

 

Herunder ser du nogle af de populære buketter lige nu.

 

Bestil en gavekurv

Udover at sammensætte og levere buketter af sæsonens blomster, kan du også købe gavekurve. Vores gavekurve sammensætter vi på kryds og tværs af det chokolade og vin, som du kan finde i Plantebixen.

 

bloomit.dk kan du se det store udvalg af gavekurve, som vi sammensætter efter din bestilling og leverer for dig.

 

Alt det du skal gøre er at finde netop den gavekurv, som du gerne vil sende, også klarer vi resten for dig. 

 

Begravelsesdekorationer til bisættelse og begravelse  

Tiden op til en begravelse eller en bisættelse er for de pårørende en svær tid. De står overfor at sige et af de sværeste farvel i deres liv.

Vi kan ikke lindre sorgen, men vi kan hjælpe med at rådgive omkring hvilke begravelsesdekorationer, der bliver brugt til begravelse og bisættelser, og være med til at gøre det sidste farvel så smukt som muligt efter de pårørendes eller afdødes ønsker.

 

På bloomit.dk kan du få et overblik over hvilke begravelsesbinderier, som vi tilbyder. Heriblandt kistepynt, bårebuketter, kranse, båredekorationer og nedkastningsroser

 

Du kan bestille begravelsesdekorationer online, men du er også meget velkommen til at komme ned i butikken. Uanset hvad du vælger leverer vi din sidste hilsen til Storvorde kirke, Klarup kirke, Støvring kirke, samt andre omkringliggende kirker og kapeller. 

 

Når du bestiller et begravelsesbinderi hos Plantebixen, kan du være sikker på, at din levering bliver leveret i god til før ceremonien begynder. Vi ved hvor vigtigt det er, at der ikke sker fejl i leveringen til begravelser, så vi leverer med største omhu og vores chauffører er rutinerede i at få blomsterne præsenteret flot på kirkegulvet foran kisten.

 

Vi glæder os til binde og levere din blomsterhilsen.

 

De bedste hilsner

Plantebixen