Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Blomstertorvet Gråsten

Blomstertorvet Gråsten

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:30 - 17:00
Tirsdag: 09:30 - 17:00
Onsdag: 09:30 - 17:00
Torsdag: 09:30 - 17:00
Fredag: 09:30 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 12:30
Søndag: LUKKET

Send blomster i Gråsten og omegn

Blomsterforretningen Blomstertorvet Gråsten ejes og drives til dagligt af Line Frederiksen.

Fra Blomstertorvet Gråsten kan du få leveret i et godt og stort område imellem Gråsten, Broager, Ergernsund, Padborg, Kruså og Sønderborg.

 

Blomstertorvet Gråsten er Bloomit partnerflorist, og modtager ordrer fra hele landet til levering i deres store leveringsområde, og som kunde kan du derfor også bestille til levering i resten af Danmark, når du handler i blomsterbutikken Blomstertorvet Gråsten.

Blomster til enhver anledning fra Blomstertorvet Gråsten

I Blomstertorvet Gråsten, er vi hver dag kreative med blomster og planter og fremtryller mange forskellige buketter og dekorationer til enhver anledning. Vi binder til hverdag og fest, og så elsker vi at blive udfordret, så hvis du har en specialopgave indenfor blomster, så er vi også meget klar på at løse denne. 

 

Når du bestiller blomster eller gavekurve fra Blomstertorvet Gråsten, kan du være sikker på at kvaliteten er i top og at håndværket er i orden. Vi arbejder med form, farve og overflader, og sammensætter blomster ud fra vores kreative evner og tidens trend - naturligvis med dine ønsker og behov for øje.

Rund, tæt buket i hvid.

 

Flere gange i ugen får vi leveret friske, afskårne blomster som vi nøje selv udvælger til vores blomstersortiment. Det er vigtigt for os at blomsterne afspejler den sæson vi er i, og at vi har et godt udvalg at arbejde med fordelt på hele farveskalaen. For os er det vigtigt at binderiet eller gaven tilpasses modtageren og afstemmes med anledningen. Derfor laver vi også personlige og unikke binderier, som er nøje afstemt med kundens forventninger.

 

Herunder kan du se og nemt bestille nogle af vores kunders favoritbuketter.

 

Bestil bårebuketter og kistepynt fra Blomstertorvet Gråsten

Blomster hører til alle livets store begivenheder - både de lykkelige og mindre lykkelige.

 

Står du midt i sorgens stund og har mistet en du har nær, og har brug for at få bundet begravelsesblomster til det sidste farvel, er vi klar til at hjælpe dig. Vi binder dagligt bl.a. smukke båredekorationer og bårebuketter som vi leverer i vores leveringsområde. Det sidste farvel skal være som du ønsker det, og så så godt og personligt som muligt, for det kan ikke gøres om.

Indenfor begravelsesbinderi er der mange muligheder. Blomster og farver kan kombineres lige som du ønsker det og vi kan ramme det udtryk som du har i tankerne. Vi rådgiver også meget gerne indenfor begravelsesbinderier, hvor vi bl.a. binder bårebuketter, kranse, båredekorationer, hjerter, puder og kistepynt.

 

Vi sørger også meget gerne for levering direkte til kirken eller kapellet, så du ikke skal tænke på at afhente og bringe blomsterne selv.

Rundpyntet begravelseskrans i hvid og grøn.

De fleste vælger at skrive en hilsen i et kort som vi sætter på blomsterne. Derudover er det også en mulighed at få påsat fine bånd på med din personlige sidste afskedshilsen.

Ofte kommer det an på relationen til afdøde eller de nærmeste pårørende om man ønsker at få sat begravelsesbånd på binderiet. Det er alt sammen noget vi kan rådgive dig om.

 

Leveringen til kirken foregår altid i god tid, så der er tid til at blomsterne kan blive arrangeret fint, og alle binderierne kommer til at tage sig ud på flotteste vis.

 

Bryllupsblomster fra Blomstertorvet Gråsten

Når romantikken blomstrer og der skal planlægges bryllupsfest, så er vi klar til at hjælpe dig med blomsterne til både selve vielsen og til festen. Vi vejleder inden for alle typer blomsterbinderier til et bryllup. Det kan være bordpynt, kirkepynt, brudebuket og knaphulsblomster, for at nævne nogle.

Vi binder brudebuketter, der er enkle og stilrene, og vi binder avancerede og større binderier. Det er helt op til dig hvad du ønsker. Det er kun fantasien og sæsonen, der sætter grænser for hvad der kan lade sig gøre.

Brudebuketter i forskellige stilarter og farver.

Det vigtigste er at vi bidrager med blomster efter dine ønsker og behov, så brylluppet bliver lige som du håber og ønsker.

 

Ring eller skriv til os, så er vi klar til at vejlede dig indenfor blomster til dit bryllup, så det bliver en uforglemmelig dag, der varer ved med at blomstre i dine minder.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig og se dig i butikken.

Du finder nemt vej til butikken via kortet øverst på siden her.

 

De bedste hilsner

Blomstertorvet Gråsten