Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Blomster Kunst Vissenbjerg

Blomster Kunst Vissenbjerg

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag: 10:00 - 17:30
Onsdag: 10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 17:30
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

I Blomster Kunst i Vissenbjerg, er hjertet og passionen for blomster stor.

Her gøres der meget ud af at alle buketter og blomsterdekorationer bliver bundet med den samme passion og kærlighed. 

 

Historien om Blomster Kunst i Vissenbjerg

Blomster Kunst i Vissenbjerg ejes af Martin og Agnieszka Orvanski. Butikken i Vissenbjerg er over 10 år gammel og butikken ligger og servicerer kunderne i hele det store leveringsområde i det fynske. Der sælges både blomster, planter, specialiteter, specialøl og vine. Som butikken navn antyder, så sælges der også kunst i butikken.

 

Buketter fra Blomster Kunst i Vissenbjerg

Vi har et bredt udvalg af buketter, som kan bruges til enhver lejlighed. Ens for alle buketterne er, at de er bundet med øje for detaljen med fagligheden i højsæde. Det er vigtigt for os at hver blomst kommer til sin ret i buketten. Vi binder kreative blomsterbinderier, hvilket sikre dig et unikt binderi hver gang du får leveret blomster fra Blomster Kunst i VIssenbjerg.

En masse smukke blomster i vaser.

Hvis du vil give din buket et mere personligt præg, er du velkommen til at ringe til os eller besøge os i butikken og udvælge lige præcis de blomster, som du synes, skal i din blomsterhilsen. Sammen kan vi skabe en smuk blomsterhilsen der er unik og helt perfekt til anledningen og selvfølgelig til modtageren.

Herunder kan du se nogle af de mest populære buketter vi leverer i Vissenbjerg.

 

Få leveret gavekurve i Vissenberg og omegn

Udover smukke blomster, kan vi tilbyde et godt udvalg af delikatesser og specialvarer, som sammen kan blive sammensat til en smagfuld gavekurv, som vil forkæle både modtagerens smagsløg og øjne. Du kan købe en gavekasse, der er færdigpakket eller sammensætte én selv efter dine ønsker og behov.

Hvis du ønsker at sammensætte en gavekasse selv, har du muligheden for at putte lige præcis de lækkerier i som du ved, at modtageren sætter pris på og kan lide. Vi leverer naturligvis meget gerne den flotte gaveindpakkede gavekasse direkte til modtageren uanset om det er på en privat- eller erhvervsadresse.

Disse gavekasser er meget poplære blandt vores kunder.

 

Blomster Kunst i Vissenbjerg binder alle typer begravelsesbinderier

Det er altid svært at tage afsked med en nær. Hos Blomster Kunst i Vissenbjerg gør vi meget ud af at give en smuk afsked. Vi binder alt indenfor begravelsesbinderi såsom; bårebuketter, båredekorationer, hjerter, kistepynt og kranse.

Vi gør meget ud af at sætte os ind i kundens ønsker og behov for bedst at kunne lave dekorationer, der afspejler den afdødes personlighed. For at gøre en svær tid nemmere, leverer vi alle binderier til kapeller og kirker i Vissenbjerg og omegn. 

Multifarvet hjerte

 

Vores chauffør har meget erfaring med at levere til begravelser og bisættelser, derfor leverer vi også altid i god tid, så vi har tiden til at lægge blomsterne smukt på kirkegulvet eller der hvor ceremonien foregår.

 

I er meget velkommen til at ringe til os i forbindelse med begravelseordre for at vi på den måde kan give den afdøde så smuk en afsked som muligt.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig!

 

De bedste hilsner

Blomster Kunst Vissenbjerg