Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Bentes Blomsterhjørne

Bentes Blomsterhjørne

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 09:30 - 14:00
Søndag: 10:00 - 12:00
Specielle åbningstider
Skærtorsdag: 10:00 - 14:00
Langfredag: 10:00 - 14:00
Påskedag: 10:00 - 14:00
2. påskedag: 10:00 - 14:00

I Maribo på Lolland ligger en lille hyggelig blomsterbutik, som hedder Bentes Blomsterhjørne. Det er Bente, der ejer den, og den emmer af hygge. Bente ånder og lever for at binde buketter, og hun kaster al sin kærlighed i hver enkelt buket, som hun binder. Udover blomster kan Bente friste med specialiteter og brugskunst.

Et billede af Bente fra Bentes Blomsterhjørne.

 

Få bragt blomster ud på Lolland

Hos Bentes Blomster finder du altid buketter, som er bundet af friske afskårne blomster. Blomsterne bliver nøje udvalgt, så blomsterkvaliteten er i orden.

 

Du kan finde buketter, som er lige til at tage med og give videre. Du har også mulighed for bestille buketter til udbringning på bloomit.dk. Her kan du se om din bestilling kan nå ud i dag. Det er også her, at du har muligheden for at se det store udvalg af buketter, som vi binder af friske blomster i Bentes Blomsterhjørne.

 

Hvis du har nogle specielle ønsker til, hvordan din buket skal se ud eller hvad den skal indeholde, er du velkommen til at skrive det på din ordre, når du bestiller. Vi prøver at efterkomme de ønsker og behov, der er mulige indenfor vores vareudvalg.

 

Vi leverer blomster på hele Lolland, og vi hjælper også gerne dig med at få din blomsterhilsen bragt ud på Lolland. Vi leverer direkte til modtageren uanset om det er på en privat- eller erhvervsadresse og du bestemmer hvilken dag, vi skal levere.

En buket i lyserøde nuancer bundet af tørrede blomster.

 

 

Giv en gavekurv 

Det er dejligt at få blomster, og der er ingen tvivl om, at blomster kan noget helt specielt, men det kan en gavekurv også.

 

Blomster er en fryd for øjet og en gavekurv er en fryd for ganen.

Når du bestiller en gavekurv, kan du vælge imellem allerede færdigpakkede gavekasser. På bloomit.dk har du mulighed for at se udvalget af gavekurve her. Der er et hav af muligheder, når det kommer til at sammesætte en gavekurv.

 

De mest populære gavekurve blandt vores kunder ser du herunder.

 

Sorgbinderi til udbringning i Maribo

Der er ingen tvivl om, at ingen blomster nogensinde kan erstatte den sorg, der følger med at miste et familiemedlem eller en nær ven. I Bentes Blomsterhørne tager vi sorgbinderier til begravelser og bisættelser meget seriøst, og vi tilbyder et stort udvalg af bårebuketter, kranse, båredekorationer og kistepynt


Vi leverer sorgbinderi og dekorationer ud til alle kirker og kapeller på Lolland, så står du i en situation hvor du ikke selv kan medbringe blomster til en begravelse eller bisættelse, så hjælper vi dig gerne.

Vores chauffører har meget erfaring med at levere blomster til begravelse, så vi ved hvor vigtigt det er at leveringen sker i god tid og at bårebuketter og dekorationer bliver lagt pænt i rækkefølge forand kisten. Har du nogle spørgsmål i forbindelse med begravelsesblomster og levering af dem, så skriv eller ring, så er vi klar til at rådgive dig. 

 

Mangler du inspiration til valg af blomster, så kan du se og nemt bestille nogle at de mest populære begravelsesblomster herunder.

 

Vi glæder os meget til at ekspedere dig og bringe din blomsterhilsen ud.

 

Kærlig hilsen

Bentes Blomsterhjørne