Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Blomsteriet

Blomsteriet

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:30 - 17:00
Tirsdag: 09:30 - 17:00
Onsdag: 09:30 - 17:00
Torsdag: 09:30 - 17:00
Fredag: 09:30 - 17:00
Lørdag: 09:30 - 13:00
Søndag: LUKKET

Blomsteriet i Slagelse - en drøm gik i opfyldelse

Mai Bruun Jensen, ejer af Blomsteriet, startede som blomsterdekoratør i en smuk blomsterforretning i Ndr. Frihavnsgade på Østerbro. Efterfølgende kom hun vidt omkring i København, Nordsjælland og Sydsjælland, og åbnede i maj 2017 sin egen butik i Slagelse.

Facade med rudeklæb hvor der står Bloomit.dk - Blomster til hele Danmark.

 

Blomsteriet er en drøm, der er gået i opfyldelse, og min passion for blomster bliver udlevet. Alt i min butik, bliver valgt med omhu og stor kærlighed, og der er altid plads til en snak med kunden. For os er det rigtig vigtigt at kunden får en positiv oplevelse, samt et fantastisk produkt i hånden og et smil på læben, når de går ud af døren.

Blå og hvid krans

 

“Alle kan fange dit blik, men ikke alle kan fange dit hjerte.”

I Blomsteriet arbejder vi meget kreativt med fokus på detaljen og med æstetikken i højsædet. Vi arbejder ud fra det mantra at "Alle kan fange dit blik, men ikke alle kan fange dit hjerte" og det udmønter sig i unikke binderier bundet af faguddannede blomsterdekoratører, der ved hvordan et binderi skal sammensættes. Vi tryller blomster om til buketter, dekorationer, kranse, kistedekorationer og brudebuketter - alt sammen skabt i et kreativt univers, hvor kvalitet og faglighed går hånd i hånd.

2 lyserøde og hvide brudebuketter

Du kan bestille buketter og blomster til enhver lejlighed online. Nogle af vores favorit buketter lister vi herunder til inspiration. Du har naturligvis også muligheden for at ringe og bestille eller kigge forbi os i butikken. Du kan nemt finde os på kortet øverst på siden her.

 

Blomster levering i Slagelse

Hos Blomsteriet har vi meget erfaring med at levere blomster og gaver til alle anledninger. Vi leverer derfor både til glædelige begivenheder som fødselsdage, bryllupper, jubilæer osv. og mindre glædelige begivenheder som begravelser og bisættelser. Har du brug for at sende en blomsterhilsen til en erhvervsadresse, klarer vi naturligvis også denne opgave.

Nærbillede af buket

 

Blomster til begravelse i Slagelse

Står du i sorgens stund og skal tage afsked med en af dine kære eller ven eller bekendt, så står vi klar til at vejlede dig til den rigtige blomsterhilsen for dig. Vi binder bårebuketter, båredekorationer, kranse, begravelseshjerter, kistedekorationer mv. så uanset hvad, kan vi hjælpe dig. Du kan også få påtrykt din kærlige hilsen på et smukt bånd, vi sætter på binderiet.

 

Vi ved hvor vigtigt det er, at netop den sidste hilsen, bliver leveret i god tid inden begravelsen begynder, og derfor kan du trygt bestille din blomsterhilsen hos Blomsteriet i Slagelse. Vi leverer altid i god tid inden ceeremonien begynder.

 

Du kan se nogle af vores favorit binderier til begravelse herunder.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Blomsteriet