Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Flora Nordica

Flora Nordica

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag: 10:00 - 17:30
Onsdag: 10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: LUKKET
Specielle åbningstider
Mors dag: 09:00 - 14:00

Hvem er Flora Nordica?

Blomsterbutikken Flora Nordica ligger i Rungsted og butikkens navn er inspireret af Flora Danica, men dækker lidt bredere. Butikken har nemlig den nordiske stil og udtryk og det ser du tydeligt både udenfor butikken og indenfor. buektterne er nordiske, naturlige og luftige i udtrykket og bærer præg af stor kreativitet fra blomsterdekoratørernes binderier.

Signatur buketterne hedder "Badehotel" og "Flora Nordica" og disse er meget populære blandt kunderne. Vi binder også buketten "Floristens valg" hvor du får blomster fra 10 kr. pr. blomst.
Buket i lyserød, blå og hvidBadehotel buket.

 

Buket i pink, grøn og blåFlora Nordica buket.

 

Buketterne vi binder i Flora Nordica, er også inspireret af Karen Blixen, der boede på Rungstedlund lige overfor Rungsted havn, der har den skønneste park. Her holder vi meget af at komme og blive inspireret af både planter og sammensætningerne i både parkens rum og bedsammensætninger med planter og farver. Karen Blixens blomsterarrangementer var sammensat af bl.a. Flora Danica med rødbedeblade og løgblomster.

 

Kreativ, høj buket Floristens valg.

 

Få leveret blomster fra Flora Nordica

Hos Flora Nordica leverer vi din blomsterhilsen samme dag, du bestiller, hvis du bestiller inden deadline. Det mener vi er god service og vi prioriterer disse leveringer meget højt, for vi ved, hvor meget det betyder, at vi kan stå for leveringen for vores kunder. Blomster bringer glæde, så bestil din blomsterhilsen i dag, så hjælper vi dig med at bringe glæde til dem du har kær.

Vi leverer blomster og gavekurve i  Rungsted, Hørsholm, Kokkedal, Høsterkøb, Nivå og Vedbæk.

Udvalg af lavendel i krukker og produkter

 

Flora Nordica leverer alt indenfor begravelsesbinderi

Har du brug for hjælp til at bestille en sidste kærlig hilsen, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har meget erfaring indenfor begravelsesbinderi og vi leverer gratis kistepynt til områdets kirker. Du kan bestille blomsterdekorationer til kisten og få dem leveret gratis til Rungsted Kirke, Hørsholm Kirke og Kapel, Køsterkøb Kirke, Kokkedal Kirke, Egedal Kirke, Vedbæk Kirke og Nivå Kirke. 

Bårebuket i blå og lyserød

 

Skal du giftes, så binder Flora Nordica din brudebuket

Er du ved at planlægge bryllup, så husk at blomsterne også er en vigtig del af den store dag. Vi hjælper meget gerne med brudebuketten, knaphulsblomsterne, brudepigebuketterne, borddekorationerne, æresporten mv. Giv os et kald, så finder vi ud af at ramme det udtryk, der passer til dig og dit bryllup, for med blomster, der kan alt næsten lade sig gøre. Brudebuketter binder vi fra 498,-

Vi leverer også gerne din brudebuket og bryllupsbinderier i vores område, også uanset om det er til din hjemmeadresse, kirke eller et helt tredje sted, hvor brylluppet skal holdes.

Brudekjole med blomster i krukker omkring

 

Blomster til erhverv i Rungsted og omegn

Ejer du en virksomhed og ønsker at glæde dine medarbejdere med blomster eller gaver, så er vi klar til at vejlede dig. Vi biner medarbejderbuketter til alle anledninger og så leverer vi gratis, hvis vi laver en erhvervsaftale med dig.

 

Vi ser frem til at modtage din ordre og ekspedere dig i Flora Nordica.