Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Flamingo Blomster

Flamingo Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 08:00 - 17:25
Tirsdag: 08:00 - 17:25
Onsdag: 08:00 - 17:25
Torsdag: 08:00 - 17:25
Fredag: 08:00 - 17:25
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Flamingo Blomster i Kongens Lyngby

Blomsterbutikken Flamingo Blomster ligger i Kongens Lyngby og drives til dagligt af Dorrit. I Flamingo Blomster finder du en masse spændende blomster og produkter, der kan trylles om til en gavehilsen til enhver anledning.

 

Som Bloomit partnerflorist, modtager Flamingo Blomster ordrer fra hele landet til levering i Kongens Lyngby og omegn, og vi sætter en ære i at levere det bedste hver gang.

 

I Flamingo Blomster sammensættes mange gaveløsninger til både private og erhvervsdrivende. Kig ind forbi butikken og bliv inspireret indenfor blomstergaver og brugskunst.

 

Du finder nemt Flamingo Blomster på kortet øverts på siden her.

Buket i blandede stærke farver. Buketten er placeret op ad en husmur udendørs.

 

Blomster og gaver i Kongens Lyngby

I Flamingo Blomster binder vi til alle anledninger, så uanset om du ønsker at få bundet en buket til en festlig lejlighed eller en bårebuket til en bisættelse eller begravelse, så står vi klar til at hjælpe dig.

 

Vi har en godt udvalg af afskårne blomster, der kan imødekomme de flestes behov. Finder du ikke det du søger, så kan vi højst sansynligt bestille det hjem til dig - ingen opgaver er for små. For os er det vigtigt at vi har det udvalg som vores kunder efterspørger, så de kommer igen.

 

Vi sammensætter også gavekurve med både blomster, sødt og lækkert. Se et udvalg herunder og bestil nemt din gavehilsen. Vi leverer direkte til modtageren uanset om det er en privatadresse eller erhverv.

 

Vi leverer blomster og gavehilsner i dele af København; Kongens Lyngby, Herlev, Virum, Søborg og Bagsværd.

 

Flamingo Blomster binder til alle anledninger

Buketter kan sammensættes på rigtig mange forskellige måder. Der er meget personlighed i en buket. Det hele afhænger af blomstervalget, farvesammensætningen og ikke mindst blomsterdekoratørens kunnen og faglighed.

 

I Flamingo Blomster binder vi mange høje og luftige buketter, og også lave og tætte buketter, så har du specialle ønsker, så gør vi hvad vi kan for at efterkomme disse.

Rund brudebuket i sarte farver og hvid.

 

Vi arbejder kreativt og med sans for detaljen, samtidig med at vi ved hvor vigtigt det er, at kunderne får noget for pengene.

Pris og kvalitet hænger sammen.

 

Vi leverer rigtig mange buketter og dekorationer i vores leveringsområde og her er nogle af de mest populære.

 

Bårebuket og begravelsesblomster leveret i Kongens Lyngby

Står du i sorgens stund, så hjælper vi dig gerne med blomster til begravelse og bisættelse. 

 

Vi binder bårebuketter, båredekorationer, begravelseskranse, -puder og -hjerter. Derudover har vi også meget erfaring med at binde kistepynt og -dekorationer. Vi leverer til alle kirker i Kongens Lyngby og omegn og vi leverer i god tid inden ceremonien begynder, så du ikke skal bekymre dig om den del.

 

Begravelsesblomster kan også sammensættes på mange forskellige måder, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. Vi gør meget ud af at lave personlige binderier, hvor du som kunde kan udtrykke dine ønsker og behov og vi guider dig til den løsning, der opfylder dine ønsker.

Begravelseshjerte i hvide nuancer.

 

Bestil online her, ring til os eller kig ind forbi, så kan vi tage en dialog om hvad du gerne vil have lavet.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Flamingo Blomster