Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Bloomit på to hjul, blomsterlevering på få time

Bloomit på to hjul, blomsterlevering på få time

Sep 29, 2015 | Inspiration

Kan din blomst nå ud i dag? Vi gør alt, hvad vi kan

Det sker, at du er endda meget sent ude. Du har først for lidt siden fået at vide, at en bekendt af dine er gået bort og skal begraves i dag! Mere præcist om to timer. Du kan ikke selv deltage, men vil meget gerne sende en blomsterhilsen. Hvad gør man?
 

Kontakter du Bloomit, så vil vi tage i mod din ordre og gøre alt hvad vi kan for at få din hilsen frem til tiden. Dette uanset om din blomsterhilsen skal til København, Odense, Århus, Ålborg eller om det er en noget mindre by som for eksempel Svendborg eller Kolding.
 

Det oplevede Ib Therkelsen, og det gav følgende anmeldelse den 2. september 2015 på Trustpilot:

Superplot præstation.

Firmaet klarede at levere blomster til en begravelse med kun knap to timers varsel. Dertil kom et bekræftende telefonopkald fra firmaets kontaktperson, som fortalte at opgaven var lykkedes i tide. Hatten af for en fin service!
ITA, København"

 

Eller som

Ksb Broderi fortæller i Deres anmeldelse på Trustpilot den 14. september 2015.

Lørdag lige før middag - og så levering samme dag.

Jeg var absolut i sidste øjeblik. Der blev intet lovet på hjemmesiden - jeg blev spurgt, om jeg ville tage chancen, eller jeg hellere ville vente til næste hverdag. Jeg tog chancen, og veninden skrev og takkede for den fine buket få timer efter, jeg havde bestilt.”
 

Men det handler for os om mere end blot at kunne levere blomsterhilsner med kort varsel. Det handler om at være positiv og at møde dig med en indstilling, der handler om alt det, som vi kan gøre for dig - i stedet for at møde dig med alt det, der ikke kan lade sig gøre.


Se her, om din blomst kan nå ud i dag: Levering i dag?