Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Find nye planter til stuen efter julen er ovre

Find nye planter til stuen efter julen er ovre

Jan 10, 2017 | Inspiration

Vi er kommet godt ind i det nye år. Julepynten er pakket væk, så det er tid til at få opfrisket alle potterne op derhjemme med nye grønne planter. Stueplanterne har fået deres renæssance.

 

Grønne planter

Planter bidrager til et godt miljø, og skaber liv og personlighed til et rum. Det behøver ikke at være besværligt at have friske planter i hjemmet – vælg blot grønne planter som fx sukkulenter. Se vores udvalg af planter her.

Hos os finder du et godt udvalg indenfor grønne planter. Moderne, klassiske samt de nye sorter indenfor grønne planter. Alle er planter, der egner sig til at stå indendørs i stuetemperatur med en lav luftfugtighed.

Det er super moderne med potter, der hænger ned fra loftet i ampel-potter, eller potter der monteres på væggen, som ses her.  

 

grønne planter

De grønne planter egner sig rigtig godt til at hænge i ampler, eller blive monteret på væggen. Vælg planter med tykke blade, fx sukkulenter, som skal tørre ud imellem vandingerne. På denne måde skal du kun vande 1-2 gange om måneden, afhængig af årstiden.

 

 

Vælg kaktusplanter

Kaktusplant er de nemmeste planter at passe. De blev for alvor moderne i 2015, og der er stadigvæk stor efterspørgsel på dem. Vælg kaktusplanter til dit hjem, hvis du gerne vil nøjes med at vande en gang om måneden.

sjove kaktusser

 

Blomstrende planter

Skal der være lidt farve på planterne, så vælg blomstrende planter. Et oplagt valg er orkidéer, Phalaenopsis. De skal kun vandes ca. en gang om ugen. De stiller dog lidt større krav til lysforholdene end sukkulenter og kaktusplanter, men vil man gerne have blomstrende planter, så er det også forholdsvis nemt at efterkomme. Sæt de blomstrende planter i vindueskarmen eller i et lyst rum, og ikke for langt tilbage i en mørk krog. Bestil en flot orkide.

 

orkider

 

 

 

Hvordan holder afskårne blomster sig bedst?