Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Julestue i Bloomit 2019

Julestue i Bloomit 2019

Oct 21, 2019 | Inspiration

Julen nærmer sig, og derfor vil vi gerne byde indenfor til årets Julestue. Det er et hyggeligt julearrangement, hvor du kan komme og blive inspireret til årets julepyntning. Vi viser julenisser, julepynt, de første juledekorationer og en masse andre fine juleting, der er kendetegnet for julen 2019. Elsker du også julen, så kig ind forbi til Julestue i Bloomit.

Julenisser i cremefarvet

Du inviteres hermed til årets Julestue 2019 – og det er helt gratis. Tag afsted med hele familien og tag også gerne vennerne med. Det foregår som altid i butikken på Hjallesevej 73, 5230 Odense M. Arrangementet er gratis og vi åbner dørene for alle interesserede og byder på pebernødder og gløgg.

 

Juleinspiration en hel dag

Fra kl. 9.00 - 16.00 vil vi vise dig vores bud på julen 2019. Butikken har vi pyntet fint op til jul og vi viser årets Maileg nisser, juledekorationer, julepynt og meget andet, så du kan få gode ideer til at pynte op til årets jul.

Begynd juleforberedelserne til årets Julestue i Bloomit og køb alt ind til dine egne juledekorationer. På vores gør-det-selv væg finder du alt til dine juledekorationer. Vi har alt i julekugler, naturmaterialer og andre fine pynteting til juledekorationerne.


Lav en familietur ud af det

Lav en hyggelig familietur ud af det og kom ned og bliv inspireret til julen 2019. Bloomit åbner dørene kl. 9.00 og vi lukker først kl. 16.00, så der er rig mulighed for at tage hele familien med hen til Bloomit og få en julehyggelig dag sammen. Husk, at det er gratis og det er for alle, så kig endelig forbi og se hvad vi byder på til årets Julestue. Vi håber på at se dig.

 


Vilde timetilbud på dagen

Som noget nyt kommer vi til at have vilde timetilbud på udvalgte produkter i butikken. Bl.a. på disse bomuldsgrene hvor normalprisen er 2 stk. 50. Følg med på Instagram og på Facebook se hvad vi skyder dem afsted til til Julestuen.

Bomuldsgrene i kurv

 

Tid og sted

Søndag d. 10. november 2019 kl. 9.00 – 16.00.
Hjallesevej 73, 5230 Odense M.
GRATIS ENTRÉ

Mørke plastikæbler i kurv

 

Senere i november afholder vi Børnenes dag i Bloomit

Det er sidste søndag i november at vi afholder Børnenes dag i Bloomit - har du deltaget i det før?
Har du børn eller børnebørn, så kig ned forbi til vores julearrangement for børn – Børnenes dag. Det er en dag hvor alle børn kan komme at være kreative og lave sine egne juledekorationer for bare 65,- kr. pr. juledekoration.

Læs mere om Børnenes dag i Bloomit her.

 

De mest populære juledekorationer