Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Julestue i Bloomit 2018

Julestue i Bloomit 2018

Oct 16, 2018 | Inspiration

Som traditionen byder, så afholder vi årets Julestue 2. søndag i november. Det er et julearrangement hvor du kan komme og se årets julenisser, julepynt, de første juledekorationer og meget mere, der hører sig julen til.?

Hvide julestjerner

Du er inviteret – og det er helt gratis. Tag gerne hele familien eller vennerne med. Det foregår i vores butik på Hjallesevej 73, 5230 Odense M hvor vi åbner dørene for alle interesserede og vi byder på lidt gløgg og pebernødder.

 

En hel dag i julens tegn

Hele dagen vil stå i julens tegn, hvor vi serverer julen for dig. Butikken er fint pyntet op til jul og vi viser årets julenisser, juledekorationer, julepynt og meget andet, så du kan blive inspireret til julen 2018. Start juleforberedelserne denne dag og køb alt ind til dine egne juledekorationer. Vi har alt i julekugler, naturmaterialer og andre fine pynteting til juledekorationer.


Det er for hele familien!

Vi åbner dørene kl. 9.00 og vi lukker først kl. 16.00, så tag hele familien med ned til Bloomit og få en hyggelig dag i julens tegn. Husk, det er helt gratis, så kig endelig forbi og kom rigtig i julehumør. Vi glæder os til at se dig.

 

Tid og sted

Søndag d. 11. november 2018 kl. 9.00 – 16.00
Hjallesevej 73, 5230 Odense M.
GRATIS ENTRÉ
Juleudvalg i butik

Har du set, at vi holder Børnenes dag i Bloomit sidste søndag i november?
Har du børn eller børnebørn, så kig ned forbi til vores julearrangement for børn – Børnenes dag. Det er en dag hvor alle børn kan komme at være kreative og lave sine egne juledekorationer for bare 65,- kr. pr. juledekoration.

Læs mere om juleeventet her.