Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Inspiration til adventskranse 2015

Inspiration til adventskranse 2015

Nov 23, 2015 | Inspiration

Tendensen anno 2015 inden for adventskranse, juledekorationer og adventsdekorationer følger meget den tendens, som vi ser inden for boligindretning generelt: Vi ser mange

  • naturmaterialer 
  • grove materialer 
  • upolerede overflader
  • rustikke kontraster til de meget lyse, polerede, stilrene og enkle rum i boligen og på kontoret.

 

Adventskransen er den traditionsrige juledekoration, som vi hver søndag i advent tænder et lys på som symbol på nedtællingen til juleaften. Når man tænker på en traditionel adventskrans, så tænker mange nok på en smuk krans bundet af edelgran, som er pyntet enkelt med rødt silkebånd og røde bloklys, og som hænger smukt ned fra loftet.

En adventskrans kan dog se ud på mange andre måder, og det vil vise i denne artikel, hvor vi giver dig inspiration til din adventskrans til julen 2015.

 

Se billederne: Inspiration til adventskranse og adventsdekorationer anno 2015

Vi viser dig også nogle adventsdekorationer med vidt forskelligt udtryk, som passer ind i forskellige hjem. Lige fra det helt stilrene udtryk til traditionelle juledekorationer, som indeholder gran, kogler og julekugler.

 

Naturlig adventskrans med stagelys

flot adventskrans

En adventskrans bundet af blød enebær og pyntet med husløg, bark, træhjerter og bånd. Stagelysene er nemme at udskifte, så hvis du elsker at have lysene tændt i adventkransen alle andre dage end bare om søndagen, så er denne adventskrans ideel. 
Lysene og dekorationsmaterialerne er cremefarvede og passer derfor ind i de fleste hjem.

 

Lys adventskrans med bloklys

bloklys i adventskrans

En adventskrans bundet af blød enebær og pyntet med grene og træhjerter. Bloklys er velegnet til dig, som elsker at have lysene tændt hver aften, og ikke kun hver søndag; der er mange brændetimer i dem, så du skal ikke til at udskifte lysene undervejs. Farverne er meget lyse, og matcher de fleste indretninger. Materialerne er lige i 2015's ånd, hvor tendensen går i retningen af naturlige materialer.

 

Klassisk adventskrans med smuk edelgran

røde bloklys adventskrans

Den klassiske adventskrans bundet af smuk edelgran og pyntet med røde julekugler, grene og hjerter. De røde bloklys matcher pynten og henleder tankerne på den varme juletid.

Bestil den allerede i dag, og få den leveret til dig selv eller en du har kær.

 

Rustik adventskrans med kobbernuancer

lange lys adventskrans

En rustik adventskrans på bund af grove grene og lærkegrene. Adventskransen passer til hjemmet med kobbernuancer. Kransen er pyntet med små kobberhjerter på kobbertråd og der er placeret et kobberhjerte som blikfang, der er formet at kobbertråd.

Kransen holder sig rigtig godt, da der ikke er meget grønt i kransen, som kan drysse. De enkelte silkefyr-grene kan nemt udskiftes sidst i december, hvis man har lyst til at friske kransen op. Lysenes farve er en fin kontrast til jord- og kobberfarverne og overfladen på lysene kan variere fra blank til mat alt efter, hvad du synes. 

 

Rustik adventskrans med et moderne tvist

runde lys adventskrans

En adventskrans, der i stil og materialer kan minde meget om den forrige. Dog er lysene i denne adventskrans placeret asymmetrisk i kransen. Det giver et moderne tvist.

 

Adventskrans til ophæng i loftet med rustikke bånd og simpel pynt

pæn adventskrans

Vi ser ikke mange adventskranse, som hænger ned fra loftet. Der er mange grunde til at den svævende adventskrans ikke længere er så populær, som den engang har været. Én af grundene er, at mange prioriterer sikkerheden højt og derfor ikke tør at lade kransen hænge. De fleste sætter adventskransen på et fad eller lignende, så er der et ikke brændbart underlag, og så kan man også nemmere se kransen.
 

Denne krans hænger i rustikke bånd, og kransen er pyntet meget simpelt. Stagelysene står i stabile lysholdere, og det er derfor meget nemt at udskifte lysene, når de er brændt ned.

 

Køb adventskranse her!