Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Hvad giver man i studentergave?

Hvad giver man i studentergave?

May 24, 2018 | Inspiration

Tiden for hvornår studenterhuerne skal luftes, champagne og rosé drikkes på studenterrunder og studenterfester afholdes, nærmer sig. Det skal selvfølgelig fejres med gaver på bordet.

 

Men hvad skal man nu lige finde på at give i gave til den kære student?

Uanset huens farver, så skal det helt sikkert fejres at studenterhuen endelig sidder på hovedet og der ikke længere skal svedes over eksamenslæsning og karakterer.

De unge mennesker har som oftest ikke ret mange gaveønsker og det kan derfor være en udfordring at finde den helt rigtige gave til studenten. Nogle er måske flyttet hjemmefra og vil sættes pris på gaver der passer til indretningen af boligen. Andre bor stadigvæk hjemme ved mor og far og er måske snart på vej ud på sit livs rejse og sætter pris på noget helt andet.

 

Selvom de unge mennesker er forskellige har vi her samlet 6 gode gaveideer til årets studenter.

 

En blomstrende personlig gave

En personlig studentergave kunne være en buket bundet af studentens yndlingsblomster. Det kunne fx være denne buket blandede roser i skønne farver.

Blandet rosenbuket

Den er oplagt til studenten, der elsker roser. De smukke, lange stilke giver buketten god volumen og det passer godt til de store rosenhoveder. En rigtig wauw-buket på gavebordet.
 

En grøftekantsbuket er også et oplagt valg til studenten.Grøftekantsbuket i lilla og lyserød
Den er bundet af sommerens blomster i forskellige glade farver og den har et luftig udtryk. Den passer lige til årstiden og vil minde studenten om den tid vi går i møde – sommer, sol og nye tider.

 

Forkælelse på højt plan

Et oplagt valg som studentergave er en gavekasse med forskellige lækkerier såsom mousserende vin, specialøl eller chokolade. Bestil denne gavekasse, der egner sig rigtig fint til studenterfesten

Gavekurv med vin, øl og sødt

Krydder eventuelt gavekassen med et gavekort til et wellness-ophold eller en oplevelsesgave for at give den ultimative forkælelsesgave, som enhver student vil sætte pris på. Så er sommerferien sparket godt i gang og der er en oplevelse at se frem til.

 

Alkohol til studenterfesten

Til de fleste studenterfester hører der sig rigelige mængder alkohol til. Det er derfor oplagt at vælge en gave, der indeholder alkohol.

Du kan vælge denne gavekasse og justere prisen, så den passer til dit gavebudget. Så laver vi en gavekasse med specialøl og lækker konfekture, der matcher prisen og pakker gaven festligt ind.

Gavekurv med øl og sødt

 

Den moderne gavekasse uden alkohol

Selvom mange forbinder studenterrundet og vognkørsel med rigelige mængder alkohol, så er der flere, der ikke bryder sig om alkohol, men i stedet for sætter pris på god chokolade, te og kaffe. Specielt kaffen er med til at holde energiniveauet oppe, så det er helt perfekt til studenterrunden.

Bestil denne gavekasse uden alkohol.

Gavekurv med lakrids og chokolade

 

Gaven der kan bruges til at glæde andre

Som nyudklækket student er det måske ikke bankkontoen, der bugner med kontanter. Derfor er en rigtig god gaveidé et gavekort til www.bloomit.dk. På den måde kan studenten købe en gave til sig selv eller én han eller hun har kær.

Du kan købe et gavekort til Bloomit her: https://www.bloomit.dk/blomstergavekort
 

 

Står du og skal holde studenterfest? Se her 4 forskellige måder at anvende blomster til fest.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.