Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Blomster-gaveideer til værten af påskefrokosten

Blomster-gaveideer til værten af påskefrokosten

Mar 19, 2016 | Inspiration

Påsken nærmer sig og det er lig med påskefrokoster hos familie og venner. Derfor forærer vi selvfølgelig værten og værtinden en flot buket, en påskedekoration eller en tredje gave. Lad os kalde det et påskeæg til de voksne.


De voksne skal ikke snydes for et lækkert påskeæg i form af blomster eller lækker chokolade, når nu de kære børn svømmer i påskeæg på denne tid af året.

 

Populære blomstergaver til påske

Til værtinden eller værten, der elsker blomster, er her tre oplagte påskebuketter med påskepynt

 

Skal det ikke være en buket, men alligevel blomster og med lang holdbarhed, så er der disse tre oplagte blomstergaver med et tvist af forår og påske.

 

 

Et lækkert påskeæg til den søde tand

Mange af os kender godt legen, hvor de små børn bliver sat på opgaven at finde påskeæggene som påskeharen har gemt. Om det måtte være i haven eller indendørs. Lækre påskeæg, som er fyldt med en masse chokolade og slik.

 

Det er der også rigtig mange voksne, der sætter pris på. Her får du tre oplagte påskegaver til voksne, der indeholder lidt lækkert til ganen.

 

 

Få leveret din påskegave i god tid – det er overskud

Bestil din påskehilsen på www.bloomit.dk og få leveret den dag, du ønsker*, og inden påskefrokosten begynder – det er overskud.

*tjek om vi kan levere i dag her.

 

Se vores udvalg af gavekurve her.

Du læse om påskens traditioner på godpaaske.dk, hvor du bl.a. finder tips og inspiration inden for påske og de danske påsketraditioner.