Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Værtindegaver

Find værtsgaven til festlige lejligheder

Hos Bloomit har vi et stort udvalg af værtindegaver til enhver festlig anledning. Er du inviteret til en festlig komsammen hos venner eller familie, er det altid fornøjeligt at medbringe en værtindegave til værtinden.

Vis overskud ved at få leveret din værtindegave inden festlighederne begynder, så kan værtinden rigtig få arrangeret blomsterne fint i vasen, så de står flot når festen begynder. Find den helt perfekte gave til værtinden blandt fine årstidsblomster, gavekurve og blomsterdekorationer. Bloomit tilbyder levering i hele Danmark fra lokale blomsterbutikker fordelt rundt i hele landet.

Filter

Værtindegave ideer der glæder enhver modtager

Hvornår bør man egentlig medbringe en værtindegave? Det kan man nemt blive i tvivl om.

 

Er det når veninden har inviteret på pigehygge komsammen, hvor der er disket op med 3-retters menu og efterfølgende coctails. Eller er det når familien har inviteret på en kop kaffe og ef hjemmebag bolle lørdag eftermiddag? De to arrangementer er vidt forskellige, men alligevel er det god stil, at medbringe en gave til værtinden i begge tilfælde.

 

Ved at medbringe en værtindegave, viser du at du værdsætter den invitation, du har fået. Du har brugt tid på at sætte dig ind i modtagerens smag og stil, og fundet noget som du tror at netop hun vil blive glad for. Det er høfligt at medbringe en gave til værtinden, og hvem kan ikke godt lide at give? Og som hende, der afholder festlighederne, vil det altid bringe glæde at modtage en personlige værtindegave fra gæsterne.

 

Her på siden finder du Bloomits bud på gode værtindegaver. Både gaver i forskellige prisklasser og forskellige gavegenrer.

 

Der er noget for enhver smag og stil. Til hende der elsker blomster eller en lækker drink.

 

Få inspiration til den perfekte værtindegave her >>

 

Værtindegave til hende der elsker blomster

Udvalget af blomster hos Bloomit er meget forskelligt.

 

Vi har gjort os umage for at udvælge nogle buketter og planter, der passer perfekt som værtindegaver. Du finder dem alle her på siden.

 

Top 3 bestsellers af værtindebuketter er:

 

1: Glad buket

 

2: Luftig buket, floristens valg

 

3: "Du er sød" buket

 

 

De mest populære plantegaver er:

 

1: Monstera i rustik skjuler

 

2: Plantedekoration med vin og lækker chokolade

 

3: Anthurium i lys krukke

 

Se endnu flere plantegaver her. Vi har udvidet sortimentet, så du har endnu mere at vælge imellem. 

 

Grønne planter er vildt populære i indretningen, og er derfor også et rigtig godt valg, når du skal vælge den helt perfekte værtindegave. Måske står plantegaven og blomstrer fint hos modtageren i mange år efter festen er forbi? Grønne planter er ikke kun flotte at kigge på, men giver også et skønt indeklima og en naturlig stemning i indretningen.

 

Hvad er en god værtindegave?

Den gode værtindegave er valgt ud fra modtagerens smag og stil og bliver enten medbragt ved ankomst til festen eller bliver leveret inden festen begynder, hvori der er skrevet en sød hilsen på et kort.

 

Bloomit er specialiseret i at levere personlige blomstergaver og -hilsner i hele landet. Det gøres igennem et netværk af de dygtigste blomsterbutikker i hele Danmark, der samarbejder om at levere de bedste oplevelser for dig.

 

Du har blandt andet mulighed for at få levering den samme dag som du bestiller, så længe du bestiller før deadline. Du får altid at vide med det samme, du vælger datoen i kalenderen, om vi kan levere din hilsen på den dato, du vælger. 

 

Derfor har du også mulighed for at få leveret din værtindegave, hvis du hellere vil det i stedet for at medbringe gaven. Det er meget overskudsagtig at få leveret gaven til værtinden før du selv dukker op. På den måde kan modtageren få arrangeret blomsterne i en vase eller få sat dekorationen det rigtige sted på bordet inden festen begynder.

 

Der er ikke noget rigtigt og forkert. Udvælg værtindengaven med modtageren i fokus og vælg så en gave, du tror at hun vil blive glad for.

 

Er du i tvivl om noget, er vi klar til at besvare dine spørgsmål på tlf. 35858012.

 

Se flere gaveideer til bl.a. fødselsdagen her eller jubilæumsgaveideer her.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU